Nätverksträff med Nätverket för litteratur och skrivande

Mötesplats Vattentorget, VATTENTORGET, Växjö, Sverige

Vad är ett nätverk?

Enligt Nationalencyklopedin, NE, förekommer termen inom flera olika områden. Det vi menar i detta sammanhang är ett informellt socialt nätverk för relationer inom ett intresseområde som också kan utvecklas till yrkesrelationer.

Nästa träff ägnar vi åt att skapa nätverk och fördjupa nätverket för litteraturfrämjande och -skapande i Kronoberg.  

En del av er känner redan varandra, andra är helt nya i dessa sammanhang. Och flera av er känner kanske personer inom ett specifikt fält, men inte ett annat.

 

Litteratur Kronoberg hoppas att vi tillsammans kan finna spännande och utvecklande sätt att hitta formen för detta nätverk. Vi kommer vid denna träff att i olika mindre grupper hitta områden vi vill fördjupa oss i – som ett gemensamt nätverk. En väv, ett nät, av litteraturfrämjande där det finns och behövs kunskap och växt inom flera olika områden samtidigt.

Välkommen att vara kreativ, inspirera och bli inspirerad, sprida dina kunskaper och ta emot andras och att stärka vårt nät för litteraturfrämjande och litteraturskapande i Kronoberg.

 

När: Tisdagen den 28/11 klockan 18 00 till som längst 20 30

Var: Victoriasalen, Mötesplats Vattentorget, Växjö

Mat: Litteratur Kronoberg bjuder på smörgås och kaffe/dricka. Därför behöver vi ha anmälan senast 22/11. Ange också eventuell kostallergi.

OBS! Ingen avgift.

Gör anmälan till:

litteraturikronoberg@kronoberg.se

 

Vill du bidra men kan inte komma just denna dag?

Skriv en rad till samma adress som ovan.

 

Välkommen!

 

 

 

Hitta till detta event